Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!
Staat de Dag van de Jonge Jury al in je agenda? Op woensdag 7 juni vieren we feest in TivoliVredenburg Utrecht, tijdens de uitreiking van de Prijs van de Jonge Jury. We zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (vanaf 18 jaar) die ons daarbij willen helpen.


Dag van de Jonge Jury
We zoeken onder andere auteursbegeleiders, runners, zaalwachten en informatiebaliemedewerkers. Vooraf ontvang je als vrijwilliger duidelijke informatie over je taken, zodat je weet waar je aan toe bent. De dag duurt van 11:00 tot 15:00 uur. Houd er rekening mee dat je als vrijwilliger eerder begint of langer doorwerkt. Op de dag zelf wordt er voor lunch gezorgd.


Wat krijg je er voor terug?
We beloven je een gezellige dag met veel leuke ontmoetingen en activiteiten. Je krijgt natuurlijk ook genoeg mee van het programma. Na afloop is er een borrel waar je kunt genieten van een welverdiend drankje.

Hoe meld ik mij aan?
Wil je helpen om deze dag tot een groot succes te maken? Meld je aan door een e-mail te sturen naar renee@passionatebulkboek.nl of bel naar 010 276 26 26 en vraag naar Renée.

Save the date: volgende editie op 28 maart 2019

Het is nog even wachten, maar we kijken met smart uit naar de volgende Dag van de Literatuur. Op donderdag 28 maart 2019 is de volgende editie!

Lees meer

Word FanWord Fan

Volg onsVolg ons

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom het festival? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief! Aanmelden

FlickrFlickr

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque tincidunt nibh id tortor tempus eu eleifend est venenatis. Ut euismod cursus libero varius pulvinar. Nam eros quam, auctor ac iaculis sed, volutpat vitae tellus. Nulla in elit quis nisi lacinia dapibus.

Lees Meer