Programma Dag van de Literatuur 2017

Programma

De Dag van de Literatuur is Nederlands grootste eendaagse literatuurfestival voor leerlingen en docenten uit de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. De vijftiende editie van de Dag van de Literatuur vond plaats op donderdag 9 maart 2017 in de Rotterdamse Doelen.

Zowel prominente als opkomende auteurs traden op in talkshows, gaven interviews, droegen voor en signeerden hun werk. Naast heel veel literatuur was er ook aandacht voor andere kunstdisciplines, zoals film, cabaret, muziek en dans, al dan niet in combinatie met literatuur. In het populaire programmaonderdeel Boek & Film vertelden auteurs, scenarioschrijvers, filmmakers en acteurs over recente boekverfilmingen. Op de website staan alle auteurs die op 9 maart 2017 optraden.

DELEN


Save the date: volgende editie op 28 maart 2019

Het is nog even wachten, maar we kijken met smart uit naar de volgende Dag van de Literatuur. Op donderdag 28 maart 2019 is de volgende editie!

Lees meer

Word FanWord Fan

Volg onsVolg ons

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom de Dag van de Literatuur? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

FlickrFlickr

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer